album 376

2018-05-15
Om tag !
Jag finns nuförtiden även här sedan igår kväll http://www.pentaxfoto.com
starta upp min gamla sida igen på blogger för ja ville nu igen kanske även ha en sida där ja kan lägga ut inte bara hela album utan även en bild åt gången !

Köpte mig även ett nytt domän namn då ja anser idag att mitt diarullen inte längre lever upp som namn längre.
ja fotar inte längre analogt !

och diarullen har vart med nu så pass länge så det passa ju bra att hitta på ett nytt namn och varför inte då pentaxfoto då ja fotar just bara med märket pentax och så lär det väl förbli i framtiden med då ja inte har några planer på att byta kamera märke.

Nu så ligger ju mitt nya domän namn väldigt nära det riktiga pentax !!
jo ja var medveten om det då ja valde, men det ska inte vara någon fara sade min leverantör av domän namn , utan anser pentax själva att ja ligger för nära deras så kan dom i så fall köpa mitt domän namn det är det enda som kan hända.
men det tror ja inte på långa vägar att dom ens kommer att se att ja ligger på mitt pentaxfoto namn !

denna sida och jalbum kommer dock att finnas kvar som min portfolie och här kommer ja i fortsättningen lägga ut mina album även i fortsättningen.
men mitt diarullen.com kommer ja inte att förnöjas då det löper ut och det blir om ca 10 månader, då kommer diarullen.com som namn inte nyttjas av mig längre utan då blir det enbart pentaxfota.com som kommer att gälla.

men sida nummer 1 blir som sagt på blogger från och med idag
och utseendet på blogger kommer med säkerthet att ändras med tiden då ja kommer att ha tid att sätta mig ner och bygga klart min blogg sida som ja vill ha den nu är det bara en test bild som ligger där !

Så från och med idag den 15 maj så finns jag på http://www.pentaxfoto.com
välkomna även över dit ..........