album 354

2018-04-08
Än är det vinter............
Har vart dålig på att uppdatera mig både i skog och mark och på denna sida.
och tanken bakom det är väl mitt diskbråck, ja skyller på det vart fall !
och inte blev det bättre utav att ja fick reda på att ja hade ett nytt diskbråck som dom hittade på i den senaste magnet rönken.
och ja som skulle göra så mycket denna vinter var det tänkt, och vinter har vi haft så det räcker till tycker ja vart fall.
men det får nu räcka med vintern tycker jag, till och med jag som gillar vinter anser att nu får det räcka med vinter, nu vill vi ha vår.
men ja ser gärna fram i mot redan nu till nästa vinter !
men dessa fina vintrar som vi har haft nu dom brukar annlända vart 5 år ca.
och nu är det väl bara att vänta på en super sommar med 35 + och då säger ja pust och jämmer å elände.
ja skifta om till sommar hjul idag å ja passade även på att snygga upp bromsarna på bilen, brukar göra alltihop då ändå hjulen är borta.
ja köpte nya sommar däck detta år och ja köpte dom på vår lokala bil verkstad här hemma dom har både bra pris och kvalitet tycker jag sedan är dom bra att ha att göra med så klart allrig omöjligt med nått.
passade på då att ut och testköra däcken då allt var klart för att se hur dom går efter vägen.
körde en del på grusvägar blandat med snö och is på och det mötte inget hinder, bara att bilen blev väldigt skitig efteråt.
och än är det vinter på skogen och kommer att vara så i några dagar till skulle ja tro då vi fortfarande har minus grader om nätterna.
nu skulle ni fundera på hur ja kan hålla på att böka med bilen då man har diskbråck, och det undrar jag med !
men ja tänker så här det kan inte bli värre än det är så det är väl bara att köra på, men det går ganska sakta fram för mig har ja märkt mot förr i tiden.
måste vila mig då och då och gå ifrån ett tag.
nu så väntas det en rehabs utredning och senare mot ortopeden inom en snar framtid, men den ser ja inte så hoppfull på utan ja är berädd på att enbart köra vidare som det är, menar kan ju inte bli nått sämre eller för den delen bättre heller