album 347

2018-03-18 17:36
UB2... med fulla huset.....................
Längesedan man man var på en riktigt konsert och blev helnöjd efteråt.
Igår kväll så hade vi bokat in oss på galaxen i borlänge med middag och ett nöjespaket därtill, hade klädd upp mig med min jeans jacka och konsert hatt på mig :-) överraska frugan med ett nöjespaket, men hon förstod eller hoppades på detta för hon hade vart ut och små kikat lite vad som fanns här i närheten denna helg :-)
det blir inte mycket sömn en sådann här kväll, men vad gör det sova kan man göra sen och efteråt.
rum med mat hade vi på hotellet galaxen inbokat nöjet fanns på liljan 260 meter därifrån och på liljan så var stiftelsen på besök.
förstod direkt då ja bokade biljetterna att där inne på lilla lijan blir det fullt och trångt om stiftelsen kommer och spelar där.
så här efteråt skulle det ha vart bättre om dom hade kunnat utnjyttnat stora björn i stället som är en större lokal.
men nu så var det på liljan och ingen annanstans och det var jätte bra med bravur och applåder, mycket applåder och många händer i luften blev det igår kväll, blev dock lite svårt att fota och röra sig därinne efterhand så lyckades vi komma allt närmare scenen men sen blev det stopp.
även kanterna om scen var fullbelagda där brukar ja ställa mig annars då ja fotar, men ikväll så fick ja fota på måfå och hade kameran över huvudet på mig utan att se vad ja fota och det funkade dugligt bra tyckte jag
ibland så kunde ja få en bild mellan andras huvuden och armar man fick liksom leta efter tecken.
men vi var inte där för foto i förstahand utan för att lysnna sjunga och hoppa och vara glada, en sådan kanon bra kväll/natt det blev.
vägen hem idag tog vi över småvägarna för att komma bort ifrån stressen på dom stora vägarna, vi spelade stiftelsen i bilen och vi åkte hem via romme och
korsheden och malingsbo på natursjöna vägar.
om ni undrar vad UB2 var för nått så är det en låt som vi gillade bra igår kväll :-)