album 344

2018-03-17 07:40
Mina bästs mobil bilder fortsätter.............
detta är väl inte några av mina bästa bilder direkt från min lumia 950xl men minnes värda på olika sätt.
En första anblick av hotellet från parkeringen var, vad har ja bokat för hotell !!
Hotellet i söderhamn var ju en syn från vägen som man inte skulle ta in på i vanliga fall.
Men det visade sig att det var ett toppen hotell på insidan.
maten var fenominal god och interiören med pool och rum helt enligt våra önskemål. så det blev ju bra ändå.
jag käkade raggmunk med fläsk i 2 dagar till middag och ja beställde från lunch menyn och inte ale carte menyn inte för ja ville snåla men ja gillar raggmunk med fläsk !
Ett besök på flyg flotiljen f15 var ju ett måste så klart, den numera nedlagda f15
sedan många år tillbaka är för mig en gåta att den dåvarande regering i landet hade mage eller sina sinnens fulla bruk att kunna lägga ner en sådann här stor anläggning inom försvaret.
ja det är för mig en gåta ! ja ni ser nu vad som håller på att ske inom försvaret nu rustas det upp igen det som blev nedlagt engång i tiden helt i onödan för mig tänk om dom hade sparat på alla anläggningar i stället.
det är som typ en kommun t.ex dom kan riva bostäder för att i stället bygga upp nya i stället på samma plats där dom gamla stog ! snacka om att flytta pengar helt i onödan.
fick mig även en syn hur en del bilförare tänker ! eller inte tänker.
parkeringen på den så stora planen på f15 var helt tom då vi kom perfekt sa jag då blir vi själva därinne sa jag till frugan.
allt eftersom så staplade det in nya besökare 4eller 5 tror jag och då vi var klara så gick vi ut till bilen för att vidare åka ner till gävle sammadag.
döm av min förvåning så hade dom parkat sin bil precis jämte vår bil så det gick knappt att komma in på passagerar sidan.
ja menar dom hade ju en hel fotbollsplan att parkera på, men icke så nära våran bil som det gick, och bilen som var så kär i vår bil tydligen det var en saab :-) sedan så åkte vi ner till gävle och gick på antikmässa i gasklockans område