album 341

2018-03-12 21:39
I lördags kväll så hade ja ett ärende i västerås, ja har gått och väntat på min magnet röntgen i 3 månader nu lite drygt med kanske.
Och i lördags kväll kl 20,15 så skulle ja vara på plats i västerås och på hälla avdelningen.
Hörde då ja ringde tidigare vart ja låg på för plats för tid eller om dom hade glömt mig, men det hade dom inte utan det är på detta vis så det ser ut inom vården nu, det är väldans långa väntetider nu för allt inom vården tydligen.
kan ju vara ett varningens finger att inte vården fungerar som det ska i landet längre (enligt min uppfattning) vad är det som är problemet frågar ja då !!
kanske vården ska in i staten nu som vissa partier nu har funderat på
kan vara väl att tänka på och även slopad pension skatt för pensionerer då är det då mitt parti som ja lägger rösten på i höst.
få se vilket parti som blir först med denna fråga eller val fläsk !
Men lördags kväll ja, man kunde ju inte bara förstöra en hel lördags kväll enbart för att åka ner och rönka sig enbart, utan ja kom på en idé
vi tar med oss fika korgen och min kamere väska så far vi runt i stan här och där och fotar kvälls bilder över stan och det gjorde vi och vi fikade även från fika korgen där bak i skuffen presic som det skulle vara sommar semester vi var på. Lite underligt bara tyckte ja vart fall.
vart vi än åkte och stanna till och då var vi väl på rätt så enskilda platser som nere i hamnen så följde det med en annan bil hela tiden med oss eller också så kom det en annan bil och parkerade bak våran bil som senare åkte igen.
presic som privata spanare som kollar in andra bilar vad dom gör
ja kanske ett nöje det med eller ett behov av nått slag.
kvart över åtta så var ja på rönken och ja var sista kunden för dagen
hade äntligen fått min tid för rönken för att kolla upp ryggen min för att se om det har blitt bättre eller sämre eller lika, svaret har ja inte fått än.
magnet rönken ja, jo visst är det ett magnetis fält där inna allt fick ja svar på tal då ja svinga upp mitt bälte på röret.
bältet satt som fastklistrat mot röret som man åker in i !