album 331

2018-02-25 13:02
57 år...............
Flamingokvintetten har hållt på längre en då ja föddes alltså i 57 år och än idag så levererar flamingo till 100% musik, glädje och hits.
ja det var så dags då igår kväll för dansbandskalaset nere i västerås, ska vi dit någon mer gång nått annat år så får det bli en hotell övernattning där för oss, det blir sent att åka hem på natten för oss.
och kanske även då att ja slipper ha långkalsonger på mig nästa gång !
jo det var kallt här hemma igår kväll och ja viste att vi var tvugna att gå en bit från bilen till aros center så ja tänkte ja klär mig med undertröja och långkalsonger så ja slipper frysa om bena.
men det blev väldigt varmt där inne för mig att dansa och då ja avslöja för frugan vad ja hade på mig under byxorna så kunde vi inte dansa nå mera på en stund för hon fick sig ett gott skratt och ja med.
hur kan man vara så tokig att gå omkring med långkalsonger på en dans ! och inomhus därtill.
dans ja........ja vi dansade två danser till var band det var 4 band där igår kväll på olika scener, men eftersom både jag och min hustru har atros i våra knän så fick det räcka med enbart två danser till var band våra knän sa ifrån.
det är inte lätt att bli gammal ;-)
nej men frugan har långt mycket mera besvär än jag i sina knän och hon väntar fortfarande på sin opration
och vi sa eller hon sa igår kväll efter min opration då ska vi ta igen allt vad vi har missat i dans väg.
vi men hade så klart en mycket rolig kväll fattas bara annat.
och efter vi hade lyssnat till dom olika banden igår sade vi efteråt att flamingo var kvällens band för oss vart fall.
med en stor applåd till dom, tänka sig 57 år på scen dock enbart med 2 orginal medlemmar kvar men ändå.
man ser dom inte ofta idag så man får passa på då tillfälle ges då dom besöke dessa breddgrader av landet.
man ser vart fall inte så mycket av dansbanden vissa av dom i denna del av landet nåmera !
dom spelar mest på båtar och på vardagar då man jobbar !! och i södra sverige nu för tiden, kan väl hända om sommaren det kan komma nått band upp och i närheten där vi bor och i närheten är ju 10-15 mil bort !
ja tror att flamingo kommer att hålla på nått år till faktikst hoppas vart fall på det ! om dom får ha hälsan och att dom orkar så klart.
och ja tror att dom kommer att släppa någon skiva till och sedan då dom fyller 60 år ja då är det nog dags att tänka på nått annat för dom, inte för att dom är dåliga eller nått men om ja var dom då skulle ja göra så.
fint år att sluta på topp vid 60 år på scen.
upptäckte även vad fint stan lysta upp i natten och kvällen, fick mig nästan att tänka på att fara ner dit igen för en kväll/natt och fota bara.
igår så fotade ja enbart med mobilen och min lilla fick kamera, då blir ju bilderna där efter också !
men ja ville ha händerna fria, för igår kväll så skulle vi dansa och ha roligt frugan och jag det var det som var ändamålet för igår och inte foto !