album 329

2018-02-23 18:28
Inte lik någon annan.........
Idag så var vi ner till västerås dottern och jag, dottren skulle köpa mera matrial för sin ullkonst och ja skulle ha ny olja till bilen alltså helt två olika saker.
vi var även in och tog en fika på stan och ja reflektera att man kan möta helt andra personer än sig själv, vad folk har bråttom i stan och dom går fram som om dom inte vill se åt sidorna går bara rakt fram i en rask takt.
ja ja klart man lägger märke till sånt, mest på skoj eller nyfikenhet från min sida. för första gången idag så såg ja en elbil laddades vid en elstolpe på stan
föraren till bilen stack in kontakten såg jag och hade dörren öppen till bilen
och av en ren nyfiken het från min sida så stälde ja mig och titta
han tittade på mig och ja tittade på bilen han nicka och hälsade på mig och ja tänkte gå fram och fråga hur det fungerar med sådanna där bilar och el till dom
men tyvärr så fick ja se i sista sekund att han var upptagen med sin mobil och stängde sin förar dörr för mig innan ja hann säga nått.
ja vi gick vidare mot kyrkan dottern och jag och ja fick väl en tillsägelse att ja inte skulle var så nyfiken av mig, han såg ju att vara rädd för dig då du stog och tittade på bilen och han sa dotten på väg till kyrkan.
och ja höll med, ja du ska alltid vara så lik albert i albert och herbert sade dottern.
och ja har hört i andra sammanhang att ja inte är lik någon annan och är väldigt speciell av mig ! ja inte så speciell menar jag men inte lik andra på flera punkter. och ja har då ställt mot frågan hur ska ja vara då om ja ska vara lik alla andra, men det ska ja inte vara ja ska vara jag och ingen annan.
tyckte ja var en väldigt fin kommentar om ja får välja själv.
men visst ja kan vara väldigt nyfiken av mig och ja kan dyka på vilken som helst på gatan om ja har någon fundering av nått som ja ser.
händer ofta på våra semestrar b.la.
framme i kyrkan så skulle det vara en utställning av elvis och vad ja förstod av bilder och text och musik. men ja måste ha sett fel eller läst fel annons för där inne var det ingen elvis på långa vägar.
men vi gick igenom kyrkan i alla fall då vi ändå var där och ja fotade några nya bilder med min mobil enbart därifrån.
det är en vacker dom kyrka i västerås !
på vägen hem så stanna vi till vid ett köpcentrum dottern skulle ha en ny locktång men ja gick till den mobila enheten i stället för att kolla in dom nya mobilerna.
väl där så var jag själv med föreståndaren där och vi snacka mobiler han såg att ja gillade microsoft mobil, men dom hade dom slutat att sälja för 2 år sedan. kollade in dom nya nokia mobilerna och dom ser lovande ut och dom är på stor fram march sade han, jo men ja gillar inte så direkt android sa jag
för det är så mycket google i dom . men det finns modeller som är rätt så rena av sig och är rena android modeller fick ja reda på.
men du verkar var rätt så på läst av mobiler sade han till mig då ja förklarde för han att man kan ladda ner firefox till en android eller ios mobil för det vista han inte att man kunde göra jodå det finns ju på play butiken sa jag och visade han.
och så där höll vi på ett tag tills dotten kom tillbaka med sin nya locktång i famnen och vi prata om dom olika mobil systemen och ja förklara att man kan även göra om en android mobil till en windows mobil med en app
dock enbart på ytan så klart.
ja sa han igen du gillar verkligen microsoft sa han du kan din sak
nej och ruska på mig det kan ja inte sa jag.
men vet du vad sa ja till han..........nej sa han.
ja är väldigt lik en italienare därimot för det får ja höra ofta och vi skrattade och tillslut sa han att du har faktikt rätt du har vissa drag som stämmer sa han.
sedan så fick han nya kunder och han var tvungen att serva dom men vi tog i hand och sade vi syns snart igen det gör vi sa jag då det blir dags för en ny mobil för mig. ja har faktikt köpt mina mobiler där ny ett tag hos dom för att dom är så bra och har en bra kund service.
men åter tillbaka till att var någon annan...........
ja har nog förstått att ja är rätt så ny gammal modig av mig både i mitt sätt och hur ja är och ja kanske skulle ha passat in ska man inte säga.........
men lite tidigare än nu om ni förstår.
blir även kallad för johnny av mina närmsta och vänner och det är inte mindre än johnny cash dom menar.
nej nu för det räcka eller hur det kan bara finnas en johnny och det är cash
men dagligen nästan så får man höra någon låt av han från min sida
bilen hemma eller på jobbet så blir det ofta en cash låt.
man är ju den man är och man ska inte vara någon annan en sig själv sen kan man vara olik alla andra för dom kanske vill vara någon annan !