album 306

2018-01-20 18:03
Bil åkarfoto.........
vakna 07.10 i morse och gick upp, planera vad som skulle göras idag, koka en kopp kaffe kolla på nyhetsmorgon triss och marcus oscarsson den bästa politiska reporten tycker jag.
börja sedan med dagens sysslor, sota ur pannan och pellets brännaren, gick sedan ut och upp på altan taket och skotta bort all snö på taket, fortsatte sedan med husvagns taket, drog igång sedan snöslungan och körde rent runt huset och på övriga ytor på tomten var klar med allt efter ca 2 timmar.
gick in och tog mig lite fika och vila ryggen och knäna en stund, kände mig rastlös ändå och klädde på mig igen satte mig i bilen och for upp till riddarhyttan en sväng, har ju snöat konstant i snart en vecka nu och att riddarhyttan skulle ha mera snö än här hemma behövde ja inte fundera på.
skulle bara behövt ha med mig mina snöskor om ja skulle ut i snön, och i snön hamnade ja ändå, ja har ju korta ben men ändå så nådde snön upp över knäna på mig så ett par snöskor som ligger i källaren hemma skulle ha vart bra att ha med sig idag.
vägen upp till riddarhyttan var allt annat en bra över skogen bilen hoppade över vägen sidleds blir ju så då dom är rädda om stålet på plogen och inte vill trycka ner vingen mot marken tillräckligt.
det hoppade så sant så bilar före mig hade tappat sina hjulsidor efter vägen ja räkna till 3 stycken hjulsidor och förmodligen från samma bil före mig.
på vägen tillbaka så körde ja vägen utekring i stället.