album 297

2018-01-03 19:55
Kanske gjorde ja fel..........
Omkring 09,30 så var ja framme i julita, skulle igentligen inte år detta håll men det blev så.........vi brukat stå med vår husvagn inte långt härifrån vid fiskeboda vid hjälmaren och vi har vart hit en gång tidigare till julita gård men valde då att inte gång in på området för vi ansåg att det blev allt för dyra inträde priser för oss då på 4 personer.........eller om vi var för snåla av oss !
Idag så var det helt tomt på den stora parkeringen ! och det var helt tyst och tomt inne på området ! fick se en liten gårds grind stog på gavel !
och ja traska in på området och ja såg mig omkring där inne i parken.
när ja var på väg mot det stora huset och längst bort på området så hörde ja hund skall av flera hundar en bit bort såg inga hundar såg inte heller några människor.
men plöstligt så sade det klick i mitt lilla huvud och ja anande att det kanske finns områdes hundar inne på området som håller vakt och ja kanske har beträtt ett område av privat bruk hmmm ja det gick många funderingar i mitt huvud .
men !! innan så hade ja tittade efter skyltar och såg inga varning för hund eller obehöriga äga ej tillträde.
ja valde att gå samma väg tillbaka och mot bilen igen som stog kvar på parkeringen helt ensam, tog mig en kopp kaffe igen och körde sedan vidare.
var säkerligen några hundar i en rastgård som sade till att dom ville ha frukost av sin husse och inget annat .