album 289

17:47
tisdag, 12 december 2017
Ingenting är som förr längre.......
ja det lackar mot jul och dagarna kommer närme den stundade jul helgen
kul tycket vi vi gillar julen väldigt mycket och är viktig för oss.
om man tänker efter så är det väl just jul helgen som fortfarande är en av den sista stora högtiden vi har kvar i landet.
ja menar nationaldagen och midsommar pingst osv dom är inte så viktiga längre
så känner ja vart fall !
I söndags så var vi på lucia och kyrkokonsert i kyrkan.
Lucia firande var i karmansbo fina smedja och konserten var i vår stora kyrka här i byn.
I kyrkan har ja inte vart sedan den sista begravningen som ja var på, gillar inte numera att besöka kyrkor vid olika evenemang .
kan gilla att besöka en kyrka på en ledig stund, men det blir inte på samma sätt tycker jag än att besöka 5-6 begravningar har tappat räkningen
ja satt fortfarande och räkna fönster rutor framme i kyrkan då ja satt på bänken och som ja även gjorde vi alla begravningarna precis om det skulle ha hjälpt !
minnena kom liksom åter till mig.
men det är vart fall 91 stycken rutor i var fönster fortfarande.
gick förbi teven och såg nyheterna nu,hörde nått om foto och lucia om att det skulle råda förbud på foto under lucia firande i skolar och så.
ja inget är som förr tänker jag !
och inget foto förbud var det i karmansbo smedja eller i kyrkan våran så ja plåta några stycken bilder bara för att tänkte jag.
och på tal om det så har ja idag fått klartecken av en ny magnet rönken eller skift rönken av min rygg för att se om mitt diskbråck har blitt ännu värre.
doktorn vart fall tyckte att det var dags för en ny koll för det var ju trotts allt 2 år sedan sist så då får man se vad dom nya plåtarna säger.
men det är säkert en jätte lång vänte tid för att få komma till rönken minst 3 månader eller vad brukar dom säga !