album 268

2017-09-16
kring siggebohyttan var ja idag för att besöka delar av mål som ja hade för dagen.
denna gamla ruin vid sjön usken kom dock som en överraskning för mig hade inte med denna ruin på dagens agenda.
hade dock svårigheter att komma rätt till dessa mål som ja igentligen skulle till idag i stället, dels för att det finns bebyggelse inpå gamla gruvhål och hyttor och dessa hus och sommarhus ligger liksom i vägen då man ska in och besöka dom.
så min slutsats blev att man kan bo vart som helst tydligen !
vägen upp mot en gruva eller gruvområde där så mötte ja vandrare ca ett 20-30 stycken på en mycket dålig väg mitt i skogen.
det är lika osannolikt som när ja mötte en turistbuss fullt med turister i ovanför sveg en vinter då ja hade stannat efter väg kanten på skogsväg där för att lätta på trycket, men då kom det som sagt en hel turist buss med turister i som vinkade åt mig ! ja som ni förstår så har ja lite svårt med att bli avbruten det ja håller på med för stunden och idag så var det foto.
men ja hittade på en del intressante mål idag vart fall ändå och kring siggebohyttan trakten och ja höll väl på tills min rygg sade ifrån att nu räcker det för idag och ja packade ihop ca 14,30 och åkte hemmåt igen efter 4 stycken klarade mål och denna ruin var den första för dagen.